“Vriendelijk, snel en behulpzaam”
“De minimatie overtrof onze verwachtingen!”
“Enthousiast over de samenwerking”
“Snel geleverd en ze zijn flexibel”
“Een uitstekend bedrijf met zeer capabele mensen!”
“Zeer vlot opgeleverd, prettige samenwerking, goed geprijsd.”

Professionele animatie software

De ambachtelijke manier

Steeds meer organisaties zetten animaties in voor marketing-, communicatie- en salesdoeleinden. Met deze stijgende vraag naar animatie is ook het aanbod toegenomen. Helaas worden er ook steeds vaker goedkope animaties aangeboden die gemaakt zijn met behulp van beperkte tools en goedkope buitenlandse krachten. Dit gaat helaas vaak ten koste van de kwaliteit en indirect ook de resultaten. Minimatie® is hiervoor het ideale alternatief. Wij werken alleen met professionele animatie software, echt op de “ambachtelijke manier”. Vanwege het minimalistische karakter van een minimatie® kunnen we snel en voordelig leveren, wel met de hoge Nederlandse kwaliteit zoals je gewend bent!

Wil je weten wat jouw animatie precies gaat kosten? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag over wat voor type animatie het beste bij jou en jouw budget past.

Animatie laten maken

Informatie

Heb je nog vragen? Wil je vrijblijvend onze brochure met prijzen ontvangen? Of wil direct beginnen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

Mail ons

info@minimatie.nl

Bel ons

085 – 06 09 005

Bezoek ons

L. J. Costerstraat 5, 6827 AR Arnhem

© 2021 Minimatie. All rights reserved.

Digitale

Brochure

Download onze brochure met prijzen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.