“Vriendelijk, snel en behulpzaam”
“De minimatie overtrof onze verwachtingen!”
“Enthousiast over de samenwerking”
“Snel geleverd en ze zijn flexibel”
“Een uitstekend bedrijf met zeer capabele mensen!”
“Zeer vlot opgeleverd, prettige samenwerking, goed geprijsd.”

FAQ

Hoe ziet het proces eruit?

Nadat we kennis hebben gemaakt en van jou het briefingsformulier retour hebben kunnen we echt starten. Het proces bestaat uit 4 stappen. Het script en storyboard maken, de productie, feedback moment(en) en de oplevering.

1.           Script & Storyboard

Aan de hand van de briefing bespreken we jouw doelstellingen en wensen. Vervolgens maken wij in samenspraak met jou een definitief script en storyboard. En we werken jouw unieke minimatie®-stijl uit.

2.           Productie

Terwijl jij weer verder kunt met jouw eigen werk, starten wij het productieproces. Wij laten een voice-over inspreken, maken de illustraties en animeren de video.  Tot slot voegen we geluidseffecten en eventueel muziek toe.

3.           Feedback

We sturen je de eerste versie van de minimatie® toe en vragen weer even je aandacht. Wees kritisch en geef je feedback, we willen dat alles naar wens is. Vervolgens gaan wij direct aan de slag om de minimatie® te perfectioneren.

4.           Resultaat

Na de finishing touches is jouw minimatie® klaar om in te zetten. We sturen het video-bestand in elk gewenst formaat naar je toe. En per post krijg je ook nog de fysieke back-up (en wat leuke goodies!).

We vertellen je graag meer

Mail ons

info@minimatie.nl

Bel ons

085 – 06 09 005

© 2021 Minimatie. All rights reserved.