“Vriendelijk, snel en behulpzaam”
“De minimatie overtrof onze verwachtingen!”
“Enthousiast over de samenwerking”
“Snel geleverd en ze zijn flexibel”
“Een uitstekend bedrijf met zeer capabele mensen!”
“Zeer vlot opgeleverd, prettige samenwerking, goed geprijsd.”

Werkwijze

Simpel en gestroomlijnd proces

Wij hebben door de jaren heen onze werkwijze tot in de puntjes verfijnd. Van eerste briefing tot het opleveren van de minimatie®, wij zorgen ervoor dat het vlekkeloos verloopt.
1 Script & Storyboard
Aan de hand van de briefing bespreken we jouw doelstellingen en wensen. Vervolgens maken wij in samenspraak met jou een definitief script en storyboard. Ook ontwikkelen we jouw unieke minimatie®-stijl.
2Productie
Terwijl jij weer verder kunt met jouw eigen werk, starten wij het productieproces. Wij laten een voice-over inspreken, maken de illustraties en animeren de video. Tot slot voegen we geluidseffecten en eventueel muziek toe.
3 Feedback
We sturen je de eerste versie van de minimatie® en vragen weer even je aandacht. Wees kritisch en geef je feedback – we willen dat alles naar wens is. Vervolgens gaan wij direct aan de slag om de minimatie® te perfectioneren.
4 Opleveren
Na de finishing touches is jouw minimatie® klaar om in te zetten. We sturen het video-bestand in elk gewenst formaat naar je toe. Per post krijg je daarnaast ook nog de fysieke back-up (en wat leuke goodies!).

Laat een minimatie® maken

© 2021 Minimatie. All rights reserved.

Digitale

Brochure

Download onze brochure met prijzen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.