“Vriendelijk, snel en behulpzaam”
“De minimatie overtrof onze verwachtingen!”
“Enthousiast over de samenwerking”
“Snel geleverd en ze zijn flexibel”
“Een uitstekend bedrijf met zeer capabele mensen!”
“Zeer vlot opgeleverd, prettige samenwerking, goed geprijsd.”

Ons bedrijf

Van uitleganimatie naar minimatie®

In 2012 zijn wij begonnen met het maken van animaties, destijds nog onder een andere naam. In 5 jaar tijd hebben wij met veel plezier honderden uitleganimaties mogen opleveren. Maar de ontwikkelingen op de uitleganimatie markt begonnen te stagneren. Dit daagde ons uit om het format “uitleganimatie” eens onder de loep te nemen. We ontleedden dit fenomeen en schaafden de kernelementen zoals storytelling, stijlontwikkeling en het productieproces bij. Zo was de minimatie® in 2018 geboren; de uitleganimatie 2.0.

Visie

Wij geloven in de kracht van minimalisme. Dit zit in onze format, naam én DNA verweven. Een boodschap is alleen wat waard als je die ook duidelijk kunt overbrengen. Wij zijn ervan overtuigd dat animatie de ideale tool hiervoor is. Met animatie kun je namelijk complexe materie omzetten naar simpele en makkelijk te begrijpen visuals.

Werkwijze

Het gaat ons niet alleen om het resultaat, maar ook hoe je daar komt. Wij maken het onze klanten daarom zo makkelijk en leuk mogelijk om een animatie te laten maken. Dankzij ons duidelijk gestructureerde proces weet je op elk moment wat je kunt verwachten en wat er van jou verwacht wordt. Zo maken we het leuk voor alle partijen.
“Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius – and a lot of courage – to move in the opposite direction.”
-E.F. Schumacher, 1911.

Onze cultuur en waarden

Wij zijn meer dan een bedrijf en een merk. Wij zijn een groep jonge, creatieve en soms wat gekke individuen met gedeelde waardes en een gemeenschappelijke missie.

Wees nieuwschierig

Geen poespas

Doe het met passie

Alles in balans

Duurzaamheid

Work hard. Play harder!

Focus op groei

Less is more

© 2021 Minimatie. All rights reserved.